Ännu en avklarad dag på skolan

Idag var det verkligen en lååång dag ( eller ja kändes som de ) började med att Erkki kom o sparkade på dörren för jag hade försovit mig xD.. som tur väckte han mig.. men sen visade sig att allk folk hade försovit sig.. skulle ju ändå vara en anteckningsdag den här dagen, och vi började med dokumentär om Kina och sen var det ensam arbete, och då passade jag på att läsa boken jag skrev ut om Kinesiska revolutionen. Sen blev det en kinesisk film som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på men jag låg o halvsov genom filmen som resten av folket säkert gjorde.

Well well nu är jag här och ska bli pigg igen för sen ska jag fortsätta på de som jag börjat på, förnvandligen.

Vi ses!

Chili

Vem skulle tro..

Att de jag vill skriva kan jag inte skriva, för det är alltir roligt med saker man själv vet som andra inte vet. men vad är då meningen att skriva den här bloggen ? väl för att uppmuntra folk ??

Ett raseri utbrott senare gjorde att jag blev samme gamle dadito som jag alltid vart.. o nu tar jag det på andra sätt oxå..om jag blir arg då kan jag göra något annat istället som jag inte vill skriva här.. men Danny-boy på gotland borde kunna räkna ut det. ( ta hand om din mamma !! )

Annat jag är glad över är dagens början av pbl, blev utvald till chef över gruppen och dem i gruppen verkar verkligen respektera det eftersom dem frågar mig om allt är ok med material o sånt, man känner sig lite mäktig. Fast utan min sekreterare patrik hade jag no aldrig lyckats ^^ så de tackar man för.

Fick oxå veta today att dem ska stämma pianorna på skolan på torsdag !! ( woo hooo!! =) so me happy ^^,

det är väl de som har hänt idag. Well hoppas ni har en trevlig dag allesammans, take care =).

Chili

Vem skulle tro..?


Vem skulle tro att du bara bröt kontakten ?  Det var ett år..betydde de absolut ingenting ? jo jag är krossad..de kan jag erkänna, trodde åtminstonde vi kunde behålla kontakten..men att du gick så långt att du bröt kontakten med mig =/...trodde jag aldrig om dig, men så är väl livet, vad kan jag mer säga..det blir aldrig som man tänkt sig.

Och om detta var ditt val..
får jag väl acceptera det, kan ju inte direkt klaga eller säga något.
Du for en annan väg, jag blev bortglömd i mörkret.
men jag ska bevisa för mig själv att jag kan klara av det här, o hoppas du oxå klarar av din utbildning för du har en fin framtid framför dig.

Lova mig åtminstonde att du skaffar en karriär, det är det enda jag vill.

Farväl o tack för allt, du kommer alltid att finnas i mina tankar.