Känslan

Så allt började med att jag va tydligen bjuden på en 21-års fest i Hbg.. men jag skulle till staionen först och hämta ut biljetterna till Gottland ^^, sen drog jag vidare till systemet o köpte 5 cider.. pratade i telefon med marika.. men hon blev tydligen sur på mig  =/..
Men de jag vill komma fram till som egentligen är...
Drack 2 cider och en Smirnoff ice... där rök den kvällen.. magsåret slog till igen.. o de gick åt helvette...
senare så kom Jesper o trodde att han ägde jävla stället genom att be mig om cider, att jag skulle hämta till honom.. för han va ju tydligen upptagen med en tjej ( som dissat han ett par gånger redan men han "idioten" vägrar fatta de >_<' ).. nåväl trött på skitet.... trött på att han varje gång jag vill prata med Marika börjar han käfta emot, varje gång vi ska ut och han hittar en tjej så dissar han mig.. håller med tjejen.. o får mig o må dåligt.. men han fattar ju inte de.. för hans ursäkt är ju det vanliga..

- Men vafan, jag var ju på topp!

Oke snubben vill ha en ny tjej.. det syns.. men han ringer endå sitt X varje dag o pratar med henne.. men jag käftar fan inte emot när han snackar med Madde.. brukar till och med lämna honom ensam när han ska göra de.. Jag orkar inte mer.. nästa gång han käftar emot när jag vill snacka med marika då tänker jag fan dissa killen.. för jag VILL prata med Marika, jag GILLAR Marika, jag VILL träffa Marika, kvittar hur många gånger du försöker få mig på andra tankar.. hur många tjejer du försöker presentera mig för.. jag kommer dissa ALLIHOPA för.. Mitt hjärta är hennes, inget kan ändra på det..

  Mi corazón te pertenece ati, te amo, en verdad te amo !!!.. da lo mismo cuantas mugeres "bonitas" haigan.. yo te quiero tener ATI... mi carita de angel...te amo tanto...no puedo describir la cantidad que te amo... pero es demaciado...quiero que sea luego la fecha para que pueda ir a visitarte....=/ te extraño demaciado.. especialmente hoy...för varje dag som går.. känns det som jag saknar dig mer o mer.. för varje tjej jag ser, försöker jag föreställa mig hur du är, hur du går, hur du flummar runt, dina ögon, mun.. ditt skratt... puxa.. de jag v ill komma fram tlil är att TE AMO ! ! ! ! ! ! ! !
kvittar hur många som försöker få mig på andra tankar.. dem kommer aldrig att lyckas och då menar jag verkligen ALDRIG.. för du baby, angelita, preciosa, Marika...du, ja du sötis...du är tjejen jag vill tillbringa resten av mitt liv med <3



Härlig dag

 Buenos Dias =)

Vaknade ännu en gång av farsan som var "tvungen" att läsa nyheterna på min datorn.. >_<' .. ( JEPPE KOLLA DIN DATOR FFS ! ! ! DU VET DEN BÄRBARA....VILL SOVA =/ ) så vaknade runt 12 hehe.. men va trött man blir ju tröt tpå jobbet :P.. speciellt idag när jag och Melida bråkade om vem som skulle göra vad .. ( hahaha )Hon van (Igen).. like always.. ger aldrig  upp den kvinnan.. men men.. vi bråkade pga ( bråkade o bråkade ) Pia ( en mycket petig person ) tog ledigt idag.. så dansken ( en annan snubben jag knappt pratar med som tur är  :P ) fick ett "mystiskt" samtal när han  jobbare o plötsligt så fick han ont i axeln och stack hem.. han skulle tydligen också till sjukgymnasten på måndag.. och hmm samma dagar som Pia var ledig ( dem är lovers btw ) men men.. 2 mindre.. ok mer jobb.. men vafan.. roligare också ^^ mer Teamwork åt folket.. Speciellt när man får höra Arif och Misara ( rättstavat ?!?) gnälla på varandra hela tiden.. och när Melida översätter :P annars fattar jag ingenting >_<'.

Så tiden gick ganska snabbt.. hade en ganska bra dag today.. hmm kom  hem.. eller ja innan dess.. när jag gick ut ur byggnaden så tyckte Melida att det luktade Ko ..när vi andra tyckte att det lucktade hö... xD
I alla fall.. på  natten kom det bästa.. fick prata med Marika och jadu vi hade roligt.. ;)

Sen när jag fick syn på datorn jag hade beställt inte var inne än.. bestämde jag mig för av avboka det ( OMG... nae inte allt :P ) bara chassit och nätagregatet ( Ni vet.. de som ger ström till datorn ... :P ) och beställde 2 andra istället.. priset blev lite väl högt.. hehe  men vad ska man göra :P.. ( BTW 4 848:- )

och nu är klockan runt 04:10
och jag är inte ett dugg trött ( ok jo jag vet gott folk att jag skriver förjävligt.. men jag orkar faktiskt inte bry mig..)
men men

Well ska ta o se ett Southpark avsnitt o käka något... im Hungrish !!
( 3-0 till Spanien Vs Ryssland )

Så..


Hasta la vista baby ;)

Tbx...

Kan väl börja med o säga att jag vet att jag inte skrivit något :P.. hehe ska försöka jobba på det.. och de är också en av anledningarna till varför jag inte skrivit.. jobbet.. tar verkligen en massa av mitt liv just nu =/, har inte äns tid o prata med min Marika längre =(... skönt i alla fall att jag slutar nästa vecka den 4 Juli ^^, 
Veckan där på ska jag till Gotland o hälsa på Marika hehe kommer bli roligt :P

Andra orsaker för att jag inte skrivit var ju också att jag hade problem med Routern.. som  jag fick resetta ett par gånger..  ( jag vet sånt tekniskt vissa av "er" eller ja du Marika inte förstår sig på :P )

Hmm.. idag gick det GANSKA lungt på jobbet gämfört med igår när min hjärna bara sa STOPP... kunde inte äns tänka.. men idag fick jag det lungt ^^ .. Tack Arif och Melida för hjälpen :P..

Idag skulle jag ha skrivit på morgonen men blev inte av.. hela morgonen gick åt en remix på låten "lil Wayne - Lollipop"

boomp3.com

Hmm.. Njut av låten ?!?

                                                                    Da Rowsa Kanin is Out of here !, Peace OUT !!


Hons skrev amor... ^^

Egentligen så orkar jag inte skriva om jobbet.. för f*n vad tråkigt jag hade..fast live konserten på P3 med någon "känt" hip-hop grupp på Gutherburg.. va jävligt nice..  hade något o dansa till..
Som ni kanske märker så orkar jag verkligen inte skriva något idag.. hade så tråkigt idag att jag höll på att somna vid flera tillfällen..tills jag läste smset:

 "Åh du ger mig så starka känslor
  eftersom du är den första killen som
  verkligen visar vad du känner! Du
  är verkligen speciell å ta hand om dina fina
  egenskaper :) du är unik o värd din vikt i guld..
  Önskar jag får vara den tjej som  gör dig lycklig
  hela livet ut..  PUSS!! "

" Kommer lägga mig nu men ring om du vill sen
  mi amor.. Puss te quiero <3"


Och en mass andra sms som hon spammade med.. :P
Ok, jo jag erkänner.. jag har fallit för den här tjejen eller närmare bestämt Marika ! ! ! ( hennes blogg http://akiramixi.blogg.se/ )

Här är en liten låt till dig !
Te quiero !
Te adoro !
te extraño !

Utan dig är jag ingenting...
Mi corazón pertenece ati..
Te quiero mi amor ...

Ibland brukar jag få ont i hjärtat, först trodde jag va sjuk.. men visade sig att mitt hjärta slår så hårt för dig att det gör ont att inte ha dig vid min sida ='(.. Te Amo <3  ! ! ! !






 
 

3:dje Gradens BRÄNNSKADA :'(


Får väl börja med att presentera mig, mitt namn är Eduardo Morales och är en mycket sälsynt rosa kanin från Syd amerika, närmare bestäm Chile =). Under den här bloggen kommer jag försöka skriva varje dag av vad som händer i mitt liv, speciellt vad det konstiga folket hittar på där jag jobbar....

Så igår ( hehe.. deckade efter att ha snackat med mitt <3, så han inte skriva ^^, ) började dagen med att vakna klockan 4 på morgonen eftersom jag hade glömt att stänga av larmet på mobilen ¬¬, lycktligtvis så somnade jag om MEN, vaknade igen klockan 7...så beslöt mig för att vänta ett par timmar med att Sms:a ( jadu gissa vem :P )efter de så gick jag väl runt o sms:a hela dagen, skulle egentligen ha städat i hemmet men de sket sig...har inte äns städat rummet.. it look's like sh*t ( Även om jag jämför med Jeppans rum ( Jeppan änver mer känd som fuffen, en sälsynt byggare bob även mer känd som fuffens, som ni lär garanterat höra om fram i tiden ) men i vilket fall som helst ( <-- OBS! STANDARD replik för honom ) så är hans rum.. jadu .. tänk dig att du tar en hand granat kastar in den i rummet o väntar tills den sprängs.. då är du inte äns i närhet av vad ostädat rum är :P. Men han tycker att mitt rum är skit rent... medans min petiga mamma även mer känd för Queen of the Bunnies Elvira.. så hittar hon alltid något att shata på. Oke oke så jag städade inte mitt rum och beslöt mig för att prata med Marika.. tror vi snackade i 4 timmar.. medans jag spelade lite keyboard och gitarr, senare var jag tvungen att fixa käket som jag skulle ta med till jobbet, som med andra ord heter Nolato



Här jobbar jag och andra weirda människor


Där tillverkar jag ( eller ja maskinen , jag bara kontrollerar att dem inte har svarta punkter ) slangar till sjukhus and andra stuff =). Men tbx till de jag höll på med.. så idag började jag klockan 15:00 och slutar 00:00, gämfört med förra veckan där jag jobbade från 06:00 till 15:00. Tiden gick ganska snabbt dem hade skön musik på radio, som jag råkade sjunga lite för högt på o en av arbetarna sa:

- Verkar som någon är lite kär

då blev jag röd :$.. o fortsatte med mitt.. sen runt 22 tiden efter att ha gått igenom ca 9500 slangar ( Nej jag skojar inte, du måste gå igenom skiten en för en för att kolla om dem har svarta punkter.. fabrik jobb är ett skit jobb, så satsa verkligen på att PLUGGA) så hittade en av mina medarbetar ( btw alla e runt 40+ ) gammalt lim, en annan hittade en tändare... om ni kan inte gissa er fram så... tog dem en bit lim, satte lite eld på de och dem började tydligen sniffa på skitet o sprang runt o va skitglada... jag blev plötsligt en wtfkanin , som tur var frågade dem inte mig för dem sa att jag var för liten för sånt ( xD ). Sen när jag väl skulle hem hade jag fått sms av ( jadu gisssa vem ) Marika såklart.. att hon saknade mig ( :$ NAWWWWW ) så när jag väl kom hem så snackade vi i telefon igen.. hon skulle lixom på jobbintervju nästa dag på morgonen..och skulle snacka 1 minut med mig... fast den minuten känner jag verkligen till... kan vara upp till 3-4 timmar.. hehe.. fast jag har inget emot det ^^ löve 2 talk with her.. efter att vi hade snackat så skulle jag tydligen göra denna bloggen men som aldrig blev av pga att jag somnade =) hehe..

Visst ja 3:dje gradens brännskada fick jag lyckligtvist inte igår.. men kan tydligen få de om jag inte är koncentrerad.. tydligen så maskinen jag jobbar med ( jävligt varmt på just den ) är på 650 grader celcius... verkligen inget o leka med.. så jag ska jobba med den hela veckan.. det är ett skit jobb.. men någon måste göra det !.

Så där hade ni lite om mitt vardagliga liv.. och nu en liten sak till

P.S Mi xicarica te adoro, te quiero, te extraño...<3

=)

                                          Gotland

Välkommen till min nya blogg!