Sex !!


 Men ditt snuskhummer, nej jag menar inte Sex som i 2 personen som håller på utan...SEX dagar kvar tills my love Marika <3 kommer till Ängelholm ^^.. som jag saknat den gulleplutten.. en månad har gått ='( .. 2 MUCH .. jobbigt o se folk i stan pussas, hålla hand, ha sex ( japp du läste rätt.. häromdagen så fanns ett par på Parken mitt på dagen o bara KN*LLADE ) Så det är jobbigt.. Har så jävla många saker jag SKA hitta på med mi chiquitita ^^.. my baby, mi corazón, ( Puss !! ) .. tyvär så kan jag inte berätta vad jag vill göra.. men en av sakerna kommer ju bli stranden eftersom det kommer sommar väder samma vecka som hon kommer :P. So it´s Gonna be fun!!

 Plus att jag kommer presentera dig för "lite" folk.. hehe run 20-30 pers (A) * Mohahaha *
  Så får se hur de blir, dem lär göra en jävla massa frågor... hmm... well får se vad det blir av de.
 

 
 Just nu vet jag inte vad jag ska skriva.. enda jag sitte ro tänker på är skolan, eftersom jag börjar idag.. men de lämnar jag till ett annat inlägg så byebye, Take care Everyone !

 

Detta är du och jag om några dagar mi amor <3
Älskar dig mer än allt annat på denna jord!
Du och jag för Alltid !
Love YOU !
PUSS
<3

Stackars Djur

Närmare 130 Djur innbrända i ladugård idag på Lärbro =/ där min chiquitita bor.. stackars oskyldiga djur :(.. söt kanin blir ju deppig av det.. så ville dedikera denna låten till dem idag ..



R.I.P

Hoppas ni har det bättre där ni är nu...
/ kanin


Vill inte förlora dig...

Så min chiquitita fick ett jättebra erbjudande med jobb, boende o allt där nere i spanien...men då kommer jag förlora henne =(... det kommer </3

Har inte så stor lust o skriva egentlige...älskar ju henne så jävla mycket och om hon tar de jobbet där nere o lämnar mig... vet jag nog inte vad jag ska ta mig till =( .........*snyft*

hejdå
/ söt lessen kanin